Fredag ble det invitert til pressekonferanse i forbindelse med fellesstarten i NM på Eidsvoll søndag, men der sto det ingenting om at han har tenkt å gi seg som syklist. Pressekonferansen skal holdes klokken 11 på et hotell i Oslo fredag.Trener Atle Kvålsvoll vil ikke kommentere TV 2s opplysninger overfor NTB.
MotgangMeritter
Hushovd har hatt en stor karriere på sykkelsetet, men har slitt sportslig de siste årene. For to uker siden sto han av Critérium du Dauphiné.Han ble ikke tatt på BMCs lag til årets Tour de France. Heller ikke i fjor fikk han sykle det franske etapperittet. Tidligere i juni kom også beskjeden om at Hushovd ikke får fortsette i BMC fra neste sesong.Hushovd er av Norges mest suksessrike idrettsutøvere. Han ble verdensmester på fellesstarten i 2010.Sørlendingen har ti etappeseirer i Tour de France og vant den grønne poengtrøyen i 2005 og 2009.I Giro d'Italia har han én etappeseier. Han ble tilkjent seieren i ettertid fordi Alessandro Petacchi ble dopingtatt.I løpet av karrieren har han også syklet for Crédit Agricole, Cervélo og Garmin-Cervélo. (©NTB)