– Vi har tilgjengelig alle behandlingsmidler som kan hjelpe ham å bli klar så raskt som mulig. Han rekker ikke åttedelsfinalen mot Sveits, men deretter vil vi sjekke hans utvikling fra dag til dag, sa landslagslege Daniel Martinez torsdag.Agüero måtte forlate banen med en muskelskade allerede etter 38 minutters spill mot Nigeria onsdag.– Det er ikke blitt bekreftet at det er en strekk. Det kan være en belastningsskade, sa det argentinske landslagets pressetalsmann Andres Ventura.Agüero har hatt et skuffende mesterskap prestasjonsmessig, selv om 26-åringen har startet alle Argentinas kamper. Mot Nigeria gjorde hans erstatter Ezequiel Lavezzi en strålende innsats, da han satte fart på den argentinske laget.Om det viser seg å være en strekk, er mesterskapet ganske sikkert over for Agüero. (©NTB)