I januar ble det kjent at Charlize Theron (38) Sean Penn (53) hadde funnet tilbake til hverandre Paret hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet.
Amerikanske medier skal nemlig ha det til at Sean har fridd til Charlize, skriver Seher.no. New York Daily News.- Charlize har alltid hatt lyst på et barn til, og de har lyst til å adoptere, sa en kilde til avisen.
Årsaken skal være at deen vakre skuespillerinnen ble observert med en stor diamantring på venstre hånd, på flyplassen i LA, onsdag, ifølge Flere kilder har også tidligere sagt til US Weekly at paret planlegger å gifte seg i Sør-Afrika i sommer, hvor paret nå spiller inn filmen «The Last Face»Paret ble sist sett sammen tidlig i juli på Christian Diors moteshow. Da virket de svært kjærlige og Sean kastet stadig beundrende blikk på Charlize.