Det første uhellet for Froome oppsto etter bare 29 kilometer. Det regnet kraftig på onsdagens etappe, og Sky-syklisten gikk i bakken etter at han skled på det våte føret.Han pådro seg skrubbsår rundt høyre hofte, men den store bekymringen handlet om håndleddene hans som måtte undersøkes med røntgen etter tirsdagens fall.Rundt timen senere, 70 kilometer fra mål, gikk Froome i bakken igjen, og da måtte en tydelig preget brite sette seg i en av Skys følgebiler.Han prøvde først å fortsette, men TV-bildene viste at han knapt klarte å holde sykkelen.Flere syklister har falt på etappen. Kristoff var også i bakken, men virket uskadd og tok opp jakten på hovedfeltet nesten umiddelbart.Froome veltet også under tirsdagens etappe, men var i god nok form til å starte 5.-etappen.– Skadene hans er overfladiske, sa teamsjef Dave Brailsford etter fallet på 4.-etappen.Det dårlige været førte før etappen til at arrangøren kuttet ut deler av onsdagens løype som gikk over brostein, men Froomes fall skjedde på asfalt. Brosteinen kommer senere i etappen. (©NTB)