Giggs, som nå er assistent under van Gaal, sier ifølgeat nederlenderen har samme aura som Ferguson, mannen som er tidenes mest suksessrike manager i engelsk fotball.United er for øyeblikket i USA, der van Gaal gjorde kampdebut med imponerende 7-0 over MLS-laget Los Angeles Galaxy.– De har en aura ved seg. Det kommer fra suksessen de har hatt. De forlanger respekt og respons fra spillerne, sier Giggs om van Gaal og eksmanageren Ferguson.– På den korte tiden jeg har jobbet med ham (van Gaal), har jeg kunnet se hvorfor han har vært en suksess. Han har innvirkning. Han ønsker at alt skal være riktig fra første minutt av treningen til det siste. Alt vi har jobbet med var fra oppskriften han sendte fra VM, hvert minutt i hver økt er fastlagt. Og nå har han tatt over, sier Giggs.Giggs spilte 23 sesonger under Alex Ferguson og var med på hele United-oppturen på 1990- og 2000-tallet. Det er tydelig at han har forhåpninger om at Louis van Gaal skal føre klubben til mer suksess etter den vonde sesongen under David Moyes.