Den spente situasjonen i Ukraina har skremt Molde-supporterne fra å dra til bortekampen – selv om den spilles i Kiev, flere hundre kilometer fra de verste områdene.– Da det ble klart at det skulle være i Ukraina, var det mange som sa at de ikke turte å dra. Det er en generell vurdering av sikkerheten i området. De er ikke ivrige etter å dra til de tilstandene som råder der, sier Eivind Aanes, lederen for supporterforeningen Tornekrattet, til.Ståle Solbakkens lag FC København spilte bortekamp i Kiev onsdag. Da ble de rundt 30 FCK-supporterne angrepet av lokale fotballpøbler.Onsdagens hendelser skal ikke ha hatt noen innvirkninger på Molde-fansens beslutning om ikke å dra.– Hvis folk drar på en slik kamp, drar de ikke dagen før. Det har ingen sammenheng med kampen i går, sier Aanes.Molde møter Zorja Lugansk i europaligaens 3. kvalifiseringsrunde. Første oppgjør spilles i Kiev torsdag, mens returkampen går i Molde neste uke.