Bale jakter suksess på hjemmebane

Gareth Bale kan vente ekstra støtte når Real Madrid møter Sevilla i den europeiske supercupen tirsdag.

Gareth Bale. AP Photo
Kultur

Mesterligavinner Real jakter sesongens første trofé på hjemmebanen til Premier League-klubben Cardiff. Bale er oppvokst i samme by og gleder seg å spille på «hjemmebane» i den tradisjonelle kampen mellom vinnerne av de to europacupene.– Hele familien min og vennene mine vil være der. Det er veldig spesielt for meg å få spille i Cardiff, sier den hurtige kantspilleren.– Jeg visste for 18 måneder siden at supercupen skulle spilles der. Da jeg kom til Madrid var én av drømmene mine å vinne mesterligaen og spille i Cardiff, så dette blir veldig emosjonelt, fortsetter Bale.PopulærWaliseren har vært Reals beste spiller i en sesongoppkjøring der det spanske laget har skuffet. Han håper på en rask opptur, men sier det krever at alle spillerne er på topp.– Jeg vil gjerne vinne 5-0, men målene må scores. Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer, det er et spørsmål om å spille som et lag. Hvis vi gjør det, kan vi slå hvem som helst.Tidligere Real Madrid-trener John Toshack, også han født i Cardiff, gleder seg til storkampen.– Det blir det største fotballarrangementet noensinne i Cardiff. Stadionet vil være fullstappet. Fansen kommer til å heie på Real på grunn av Bale. Han var et godt kjøp, sa mannen som ga Bale debuten på det walisiske landslaget som 17-åring.

Nyheter
Kultur