Celtic skuffet over Legia

Celtic er skuffet over Legia Warsawza uttalelser i kjølvannet av det polske lagets utestengelse fra mesterligaen.

Kultur

– Vi er skuffet over Legia Warsawzas uttalelser. Dette er kun en sak for UEFA og deres prosess. Vi vil kommentere dette mer på et passende tidspunkt, skriver klubben på deres egen hjemmeside i en offisiell uttalelse.Fredag ble Legia utestengt fra mesterligaen etter å ha brukt Bartosz Bereszynski ulovlig i tre minutter i kampen mellom Celtic og Legia.Søndag sendte den polske klubben et åpent brev til Celtic, der de fridde til skottene om å samarbeide med Legia om en felles uttalelse til UEFAs disiplinærkomité.Legia har forsøkt å komme i kontakt med Ronny Deilas klubb de siste dagene, men har ikke fått svar. Da sa styrelederen i klubben at han var sjokkert over at Celtic hadde en ledelse som kunne oppføre seg slik.Henning Bergs Legia vant over to kamper 6-1 sammenlagt mot det skotske laget og gikk videre til mesterligaens playoff-runde, men må nå heller spille europaligakvalifisering.