Derfor legger Celine Dion karrieren på is

Nå vil sangerinnen vie sin tid til ektemannen og barna.

Foto: AP
Kultur

Onsdag annonserte Celine Dion i et pressemelding at hun utsetter karrieren «på ubestemt tid» for å fokusere på familien, ektemannen Rene Angelil (72) og parets helseproblemer, skriver Seher.no.Dions ektemann ble ved juletider i fjor operert for strupekreft, etter å ha fått kreftdiagnosen for annen gang på under 15 år.Ifølge pressemeldingen har det vært «veldig vanskelig og stressende» for artisten å takle ektemannens sykdom, holde tritt med showene og å oppdra barna.I tillegg har sangerinnen selv slitt med helseproblemer. Hun har avlyst flere konserter på grunn av en sykdom som har gitt henne betennelse i halsmusklene, skriver Seher.no.- Jeg vil vie absolutt all min energi til min ektemanns tilfriskning, og for å kunne gjøre det, er det viktig for meg å tilegne denne tiden til ham og barna våre, forklarer Dion i pressemeldingen.