Hun sprudler av selvtillit når hun står på scenen og synger. Men når 68 år gamle Cher står alene foran speilet er hun ikke like fornøyd, skriver Avisen.dk.- Av og til tenker jeg "Jøss, du er så gammel! Hvordan skjedde det?" Jeg har ikke sett meg selv i speilet på 20 år, forteller hun til magasinet AARP, og tilføyer at hun mener utseendet var på sitt beste da hun var 40-45 år.Og selv om sangerinnnen har tatt Botox i mange år, har det ikke hjuloet på selvtilliten hennes.-  Jeg er ikke en selvsikker person, og jeg er i hvert fall ikke fan av meg selv, fastslår hun.Men Cher nekter å gi etter for alderdommen, skriver Avisen.dk.- Jeg vil være sikker på at gjøre det godt, så jeg forsøker meg på alt jeg kan komme i nærheten av, avslører hun.Avisen.dk hevder at Cher bruker 2.500 dollar, eller godt rundt 14.000 kroner i uken for å holde seg sund og veltrent.