Hanne Krogh dro inn 12 mill. på ett år

Sangerinnen hadde 12 millioner kroner i driftsinntekter bare i 2013.

Hanne Krogh - Foto - Scanpix
Kultur

Hanne Krogh tjente trolig mer enn alle sine kvinnelige kolleger i Norge i året som gikk, skriver VG.Ikke minst viser regnskapene for Hanne Krogh Productions AS, at selskapet har hatt 42,6 millioner i samlede driftsinntekter de siste fem årene. Det er tall få norske artister, uansett kjønn eller sjanger, kan matche, skriver avisen.- I fjor hadde vi et svært innholdsrikt år: Foruten en del enkeltstående konserter, arrangerte vi sommershow med "ikke gi deg, jente", i forbindelse med stemmerettsjubileet, Norgesturne med "Ta meg til havet", som nå er sett av 25 000 - og vår tradisjonelle juleturné, forklarer daglig leder Trygve Sundbø, som også er gift med artisten.Det første halvåret av 2014 har imidlertid vært sattt av til utvikling av nye prosjekter. I tillegg tok de to sommerferie for første gang på tre år, forklarer Sundbø.

Nyheter
Kultur