Hun sjefer i østens Vegas

Linda Chen har klatret helt til topps i gambling-industrien.

Kvinne - Foto - Scanpix
Kultur

Wynn Macau blir omtalt som østens Vegas. Wynn-resortet ligger på Macau-halvøya i Kina, og tilbyr gambling, overnatting, spa, butikker og restauranter. Her er det Linda Chen som toppsjef.Chen har utdannelse fra både Stanford og Cornell, og har en lang karriere i Vegas bak seg. Hun var med på åpningen av flere kjente gambling-hoteller som The Mirage, MGM Grand og Bellagio. Nå har hun klatret helt til topp i selskapet som ledes av Vegas-mogulen Steve WynnForeldrene til Chen, opprinnelig fra Taiwan, var ikke helt fornøyd med at datteren skulle bli gambling-dronning.- Det var verdens undergang for dem, sier Chen i et intervju med CNN.- Det tok sin tid, men etter hvert støttet de meg, forklarer hun.I dag er Linda Chen 45 år og en av verdens best tjenende kvinner. Mange spår at hun vil ta over etter Steve når han pensjonerer seg. Se hele intervjue til CNN her: