Etter 1-1 i Ukraina hadde Molde et godt utgangspunkt før returmøtet på hjemmebane torsdag. Muligheten var ikke noe svekket etter 1-1 i den første omgangen i Molde. Men i annen omgang sløste Molde bort mulighetene de fikk.Flere gode sjanser ble misset, men det hele ble toppet da Vegard Forren bommet på straffe etter 87 minutter. Med scoring der ville Molde vært oppe i 2-1-ledelse og med det vært videre.Zorja slo tilbake etter straffemissen. Og det var Forren som igjen havnet i begivenhetenes sentrum. Et innlegg fra venstre gikk gjennom Molde-feltet, via Forren og i mål. Ukrainerne tok ledelsen og gjorde det nærmest umulig for Molde å komme tilbake.På overtid fikk Molde en mulighet til å redde uavgjort i oppgjøret, uten at det ville sendt dem videre. Innbytter Mohamed Elyounoussi klarte ikke å ta vare på muligheten og bommet på straffen. Som om ikke det var nok, fikk Karabükspor fikk bortemålet de trengte i møtet med Rosenborg torsdag.Med 1-1 røk trønderne ut av europaligakvalifiseringens 3. runde, etter 0-0 i Tyrkia i første kamp.Bare åtte minutter tok det før Pål André Helland sendte vertene i føringen. Men allerede før pause hadde Hakan Özmert sikret balanse i regnskapet med sin 1-1-scoring.Det betyr at ingen norske lag er med når spillet i Europa virkelig tar seg til de neste månedene. (©NTB)