Det er Sandra Bullock som troner Forbes' liste over de best betalte kvinnelige skuespillerne i Hollywood, skriver Kjendis.no.Forbes estimerer at hun har tjent 51 millioner dollar mellom juni i fjor og juni i år - noe som tilsvarer drøyt 320 millioner kroner. Filmkritikerne elsket hennes siste film "Gravity", noe som førte til at den ble en massiv kassasuksess.Nummer to på lista er Hunger Games-skuespiller Jennifer Lawrence, som har tjent 34 millioner dollar. Jennifer Aniston på tredje, tjente 31 millioner.Fremdeles tjener de kvinnelige skuespillerne mindre enn sine mannlige kollegaer, ifølge kjendis.no.Iron Man-skuespiller Robert Downey Jr. tjente hele 75 millioner dollar, mens Dwayne Johnson tjente 52 millioner. De ti best betalte mennene tjente nesten dobbelt så mye som de ti best betalte kvinnene.