Superspiss mister hatoppgjør — Rekdal raser

- Jeg kunne brukt sterkere ord, men det er ingen vits, sier Kjetil Rekdal.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Kultur

Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund ilegger Vålerenga-spiss Vidar Örn Kjartansson én kamps karantene etter utvisningen mot Sarpsborg.Dermed mister han hatoppgjøret mot Lillestrøm på Åråsen søndag.Trener Kjetil Rekdal raser etter avgjørelsen, melder VG Nett, og karakteriserer avgjørelsen som totalt uforståelig.- Jeg kunne brukt sterkere ord, men det er ingen vits. NFF forfekter fair play, men da må de jammen meg frikjenne spillere hvis det er gjort feil i stedet for å gi en mellomstraff, som virker som et forsøk på å opprettholde sitt eget gode navn og rykte, sier Rekdal.45-åringen viser overfor nettavisen til dommerrapporten, der kneing/spark oppgis som grunn for utvisningen.Ifølge Rekdal viser TV-bildene at så ikke er tilfellet i hele tatt.Treneren opplyser til VG Nett at klubben vil gå gjennom episoden én gang til, før de evt. anker til forbundets ankeutvalg.Følg Hegnar.no på Facebook her!

Nyheter
Kultur