Traaseth: Jeg har motbevist at bloggen er triviell

Hun har en av Norges mest leste blogger. Nå har den toårsdag.

Anita krohn traaseth - Foto: Finansavisen
Kultur

Anita Krohn Traaseth er påtroppende direktør i Innovasjon Norge, og drifter en av landets mest populære blogger - Tinteguri. I dag markerer hun dens toårsdag, skriver Aftenpsoten.Bloggens suksess forklarer hun slik:- Jeg har vel i hvert fall motbevist at bloggen er triviell - som Dagens Næringsliv skrev rett etter oppstarten for to år siden. Mange har bidratt og støttet. En blogg klarer seg ikke uten følgere. Nå vil jeg gjerne takke. Bloggen er 90 prosent faglig, og de røde trådene er kommunikasjon og ledelse, men jeg er også personlig, som i innlegget der jeg hyller mannen min, og jeg skriver litt om livet i familien.Krohn Traaseth mener hun har lært mye av å blogge, ikke minst om hvordan sosiale medier fungerer i praksis.- Jeg er opptatt av endringsledelse, og for å forstå tempoet, må du være hands on. Fra første dag har jeg hatt to viktige kjøreregler når jeg skriver: Ville jeg selv likt å bli omtalt på denne måten? Har jeg nok informajson til å skrive dette? Dette har jeg holdt meg til.I boken sin, skriver hun om morens sykdom og selvmord. Tilbakemeldingene har vært mange.- Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra folk i alle aldre, og mange nevner åpenhet, sier Traaseth.