TV 2-Wathne innrapportert til NFF

TV 2-reporter Davy Wathne har blitt innrapportert til Norges Fotballforbund (NFF) etter det som skal ha vært kritikk av dommeren under cupkampen mellom Odd og Brann torsdag.

Davy Wathne - Foto: Scanpix
Kultur

Ifølge VG skal den profilerte TV 2-reporteren gjentatte ganger ha kommet med kritikk til fjerdedommer Kristoffer Helgerud fra sin posisjon på indre bane.– Jeg måtte prate til han. Det er noe alle så. Delegaten som var til stede fra NFF satt på tribunen rett bak oss og fikk det også med seg. Dette er en sak han vil skrive en eventuell rapport på, sier Helgerud til avisen.Kampdelegat Bjørn Bagstevold har levert inn en rapport på Wathnes oppførsel, men selv stiller 64-åringen seg uforstående til hva han gjorde galt.– Jeg kan ikke skjønne det, sier Wathne.– Jeg er alltid engasjert når jeg er på fotballkamp. Om det er Fløy eller Brann som spiller, har ingenting å si, fortsetter bergenseren.Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, venter fortsatt på å få alle rapportene fra torsdagens cupkamp.– Jeg har fått rapporten fra delegaten på de tingene som skjedde. Nå venter jeg på rapporten fra dommeren. Når vi har de to skal vi vurdere hva vi gjør videre, sier Fisketjønn. (©NTB)