Van Persie-drakter solgte mest

Manchester United-trøyer prydet med Robin van Persies navn toppet salgslisten i Premier League forrige sesong.

Kultur

Det er annet år på rad at den nederlandske stjernespissen har det mest populære draktnavnet i engelsk fotball.Ifølge Premier Leagueendte van Persie på topp foran Liverpool-duoen Steven Gerrard og Luis Suárez (i sommer solgt til Barcelona).Deretter fulgte Chelseas playmaker Eden Hazard og Arsenals rekordkjøp Mesut Özil.Manchester United skuffet enormt sportslig forrige sesong (7.-plass), men det hindret ikke storklubben fra å ha fire spillere i topp ti over de mest solgte PL-draktene.Topp ti forrige sesong: 1) Robin van Persie (Manchester U.), 2) Steven Gerrard (Liverpool), 3) Luis Suárez (Liverpool), 4) Eden Hazard (Chelsea), 5) Mesut Özil (Arsenal), 6) Wayne Rooney (Manchester U.), 7) Sergio Agüero (Manchester C.), 8) Juan Mata (Chelsea/Manchester U.), 9) Shinji Kagawa (Manchester U.), 10) Frank Lampard (Chelsea). (©NTB)

Nyheter
Kultur