Barnløse Aniston: Jeg har ikke feilet

Skuespiller Jennifer Aniston tar til motmæle mot tabloidene.

Kultur

45-år gamle Jennifer Anistons barnløshet har lenge vært et hett tema i tabloidpressen, skriver Avisen.dk.Nå forteller stjernen åpent om hvordan sladderen har påvirket henne.- Jeg har ikke en slags sjekkliste over saker jeg skal utrette, og hvis de ikke er krysset av så har jeg feilet med en del av min femininitet, sier hun i et åpent intervju med Carson Daly i talkshowet Today Show.Stjernen føler seg ikke mindre flullbyrdet bare fordi hun ikke har barn.- Jeg har fått til mye, og jeg føler at jeg har vært mor for mange ting. Og jeg synes ikke det er fair å legge slikt press på folk, sier Aniston.Skuespilleren, som er forlovet med skuespiller og instruktør Justin Theroux, kan ikke forstå at andre er så nysgjerrige på hvorfor hun ikke har barn.- Det blir altid et stort nummer, som: ’Er du fremdeles ikke gift? Har du fremdeles ikke fått barn?’ Det går i ett sett.Når Carson Daly spør om hun forstår hvorfor folk er så interessert i denne delen av hennes privatliv, svarer Aniston kontant:- Hvis du har et svar på det, så kom gjerne med det.

Nyheter
Kultur