Ber ektemannen droppe politikken

Carla Bruni ser helst at Nicolas Sarkozy holder seg utenfor den politiske arena.

Nicolas Sarkozy og Carla Bruni Sarkozy - Foto - Scanpix
Kultur

Frankrikes tidligere førstedame, Carla Bruni Sarkozy, har ikke lyst til at ektemannen Nicolas Sarkozy skal vende tilbake til politikken.Ifølge The Telegraph skal en kilde skal ha sagt til avisen Le Parisien, at Bruni ikke takler alt hatet og sinnet som man møter i politikerrollen. Hun er ifølge kilden fremdeles såret og sint, og opplevde det som at media ønsket å "flå mannen hennes levende".I stedet for politikk, ønsker Bruni at ektemannen skal holde seg til jobben som foredragsholder. Det er kanskje ingen dårlig idé, ettersom ektemannen drar inn hele 100 000 euro, eller rundt 810 000 norske kroner for en tale.

Nyheter
Kultur