- Bør være åtte for å spise på gourmetrestaurant

Mens Bagatelle legger ned, vil gourmetrestauranten Oro ikke ta imot færre enn åtte personer per bord.

Mann og kvinne på date - Foto - Scanpix
Kultur

Terje Ness returnerte ifjor sommer for fullt til Oro, restauranten han startet opp for 14 år siden. Etter ett år ser Ness behov for å gjøre endringer i konseptet, skriver DN.– Det er ikke økonomi i kun å ha tomannsbord, sier medeier Ness til avisen.Oro rommer en bar og grill-avdeling samt en fine dining-avdeling som også har tre chambre-separé for større selskaper. I gourmetdelen av restauranten må man nå være minst åtte personer for å få bestille bord.– Vi startet opp med dette etter ferien. Å kun ha tomannsbord i en stor restaurant er det ikke økonomi i, sier Ness, som er matfaglig ansvarlig for restauranten til DN.

Nyheter
Kultur