Gunnar Halle blir landslagstrener

Gunnar Halle blir aldersbestemt landslagstrener.

Kultur

NFF har engasjert Gunnar Halle som aldersbestemt landslagstrener, samtidig som han skal jobbe med spillerutvikling inn mot aldersgruppa 13-16 år. Halle skal delta på G15-tiltak i høst og følge denne årgangen videre som G16-landslag neste år.- I Gunnar får vi en fotballmann med en flott spillerkarriere og en solid trenerbakgrunn. Han har en profil som passert veldig godt inn i teamet som skal utvikle norsk landslagsfotball og spillerutvikling, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb til fotball.no.Halle skal fortette som hovedtrener for Strømmen i 1. divisjon ut sesongen, men skal i tillegg delta på G15-tiltak i høst. Semb vil i den forbindelse takke Strømmen for en ryddig og god prosess til beste for alle parter.- Jeg ser frem til å jobbe med unge, fremadstormende og sultne spillere som har lyst til å bli bedre. Det blir gøy å få være med på utviklingen og forhåpentligvis få spillere frem til et A-landslag senere. Målet er å utvikle flest mulig til å ta det steget videre. Jeg ser frem til å få være med på den utviklingen i et flott fagmiljø, sier Halle til fotball.no.