Ingen ny triumf for Suzann Pettersen

Suzann Pettersen klarte ikke å dra seieren i land i Portland-turneringen i USA natt til mandag.

tutta.jpg
Kultur

Amerikanske Austin Ernst vant etter omspill mot I.K. Kim fra Sør-Korea.Tutta delte teten med spanske Carlota Ciganda og sørkoreanske Hur Mi-jung etter at hun lørdag slo til med en 67-runde og spilte seg opp fra 10. plass til delt 1. plass.Søndag (natt til mandag norsk tid) gikk det imidlertid ikke slik det skulle for Pettersen, som endte opp med 74 slag, ni slag under par og med 279 slag totalt.Det holdt ikke mot amerikanske Austin, som gikk en 67-runde i finalen og vant etter omslag på et hull mot I.K. Kim. Austin endte opp med fem slag under par, totalt 274.Suzann Pettersen vant turneringen i Portland i fjor og i 2011, men 33-åringen har fått store deler av årets sesong ødelagt som følge av skade.Tutta har riktignok vist god form siden hun mislyktes i U.S. Open i juni, og siden da har hun vært blant de ti beste i hver eneste turnering. Denne gangen endte hun imidlertid helt nede på en delt 16. plass.