Johaug om tragedien: - Står sterkere sammen

Therese Johaug mistet en nær venn da broren til Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk bort dagen før første OL-øvelse.

Publisert 13. sep. 2014 kl. 09.50
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
Theres Johaug. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
- Det er klart dette har preget mange av oss i ettertid også, ikke minst Astrid. Men vi er her for hverandre, og er det noen som har en tung dag så kan vi snakke om ting og få luftet det for hverandre. Jeg tror dette har styrket oss og gjort oss sterkere sammen, sier Therese Johaug til VG.Akkurat nå er hun og de andre langrennsjentene på høydesamling i Italia. Johaug forteller til avisen at det har tid å komme seg etter de sterke dagene i Sotsji.- Det går i perioder. Men samtidig er jeg veldig heldig som er på det laget jeg er på, der man kjenner hverandre så godt. Hverdagen kommer og da har man fokus på det man skal gjøre og den treningen man legger ned. Men selvsagt har man det bedre og tyngre i perioder. Det har vi alle, sier Johaug til VG.