Libe Rieber-Mohn stiller ikke på nytt i Oslo

Varaordfører og gruppeleder for Arbeiderpartiet i Oslo, Libe Rieber-Mohn, sier nei til gjenvalg. Dermed ligger det an til at Raymond Johansen blir listetopp ved valget neste høst.

Libe Rieber-Mohn - Foto: Finansavisen
Kultur

Få timer etter at Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen kunngjorde at han stiller til valg i Oslo, kom pressemeldingen fra Rieber-Mohn.– Jeg har vært, og er fortsatt, av den oppfatning at Oslo Arbeiderparti har mye å tjene på å være et samlet fylkeslag. Et fokus på personer og konflikter ødelegger både for politikkutvikling og mulighet for byrådsskifte i Oslo, skriver hun.Rieber-Mohn informerte nominasjonskomiteen i Oslo Ap om sitt valg fredag.– Oslo trenger et parti med ambisjonene og de gode løsningene der dagens borgerlige byråd ikke klarer å gjøre jobben. Jeg ønsker derfor Raymond Johansen hjertelig velkommen tilbake i Oslo-politikken, sier hun. (©NTB)