Magnus Carlsen slo til

Magnus Carlsen har slått verdenstoer Levon Aronian i sjakkturneringen Sinquefield Cup i USA.

Magnus Carlsen. Foto: Scanpix
Kultur

Det var verdensmesterens første seier i cupen etter tre remis.23-åringen hadde stort sett kontroll, selv om han var nødt til å være nøye og konsentrert i sluttspillet, melder TV 2. Nordmannen spilte med svarte brikker.At Carlsen var glad for seieren etter en tung start og flere svake partier, var det ingen tvil om.– Dette var bedre. Litt roligere, og jeg spilte et relativt normalt parti – så gikk det veien til slutt, sa Carlsen etter kampen natt til mandag norsk tid.I prestisjeturneringen i USA spilles det totalt ti kamper. Halvveis inn i turneringen har nordmannen nå én seier, ett tap og tre remis.Fabiano Caruana leder med fem av fem seiere og fem poeng. Magnus Carlsen har 2,5 poeng