Menn: Dette er mest turn-off med kvinner

Ifølge en ny undersøkelse mener nesten halvparten av menn at for mye sminke er den en stor turn-off.

leppestift_sminke.jpg
Kultur

Ifølge en britisk undersøkelse foretatt av hud- og kroppspleiegiganten St. Ives blant 1000 kvinner og 550 menn, synes 40 prosent av mennene at kvinner bruker alt for mye makeup. De foretrekker helt klart det naturlige utseendet.  Paradoksalt nok svarte de fleste kvinnene at de bruker makeup for mennenes skyld, og langt de fleste bruker sminke hver dag. Over halvparten av kvinnene svarte at de følte seg mer tilpass med sminke, og 28 prosent svarte at de klart følte seg dårligere uten.Hele 17 prosent svarte at de ville gå så langt som å avlyse en date, dersom de ikke hadde muligheten til å sminke seg. 14 prosent ville ikke forlatt hjemmet sitt uten.For 45 prosent av mennene var imidlertid for mye sminke den største turn-off'en ved en kvinne. 33 prosent mente at for mye selvbruningskrem var det verste, og en knallrød leppestift var for mye av det gode for fem prosent av mennene. Fire prosent synes kvinner med flaske øyevipper var ekle å se inn i øynene.

Nyheter
Kultur