Nordicbet betaler ut på Molde-gull

Bookmaker casher ut store summer på at Molde vinner Tippeligaen — åtte runder før slutt.

Kultur

Etter helgens resultater har Molde i praksis avgjort Tippeligaen.Mens Odd bare klarte 2-2 borte mot Sarpsborg, slo Tor Ole Skulleruds menn Brann 1-0 i Bergen, og åpnet dermed opp et åtte poengs forsprang med åtte kamper igjen.Betsson-eide Nordicbet mener også at «gullkampen» i Tippeligaen er over, og har rett og slett allerede betalt ut gevinstene til dem som har satset på Molde-gull.- Alle som har satset på Molde som serievinner har nå fått sine penger på konto, sier markedssjef Daniel Vassbund.Femsifrede beløp utbetaltMolde har 53 poeng etter 22 serierunder. Odd er altså nærmest på 45 poeng, mens Rosenborg på 3. plass er hele 14 poeng bak.- Det vil være tidenes sensasjon om Molde ikke tar hjem dette. De er Norges beste lag. Enkelt og greit, sier Vassbund videre.Gulloddsen på Molde var 3,85 på det høyeste, og det betyr at mange oddsspillere har fått mye penger på konto i dag.- Vi har utbetalt femsifrede beløp til enkelte kunder, så vi regner med at de får en positiv overraskelse neste gang de logger inn, avslutter Vassbund.Brant seg på Liverpool Samme bookmaker gjorde samme stunt i vår, da kunder som hadde satt pengene på Liverpool-gull i Premier League fikk pengene utbetalt tre runder før slutt .Det straffet seg.Som de fleste fotballinteresserte sjelden vil glemme, klarte Liverpool å rote bort gullet. Steven Gerrards glipptak og «en Istanbul i revers» da 3-0 ble til 3-3 på få minutter borte mot Crystal Palace ga bare fire poeng på de siste tre kampene.Dermed snek Manchester City seg forbi.Les mer om Nordicbets dyre stunt her. Følg Hegnar.no på Facebook her!