Riise skal spille for toppklubb - på Kypros

Fotballproffen John Arne Riise er klar for kypriotisk fotball.

John Arne Riise - Foto: Scanpix
Kultur

Fotballproffen John Arne Riise skal spille de neste to sesongene i kypriotiske APOEL Nikosia.Hans nye arbeidsgiver kvalifiserte seg forrige uke til mesterligaen. Seriemesteren fra Kypros skal spille i samme gruppe som de europeiske storlagene Ajax, Barcelona og Paris Saint-Germain.– Mesterligaen var det avgjørende for valget. Det er i mesterligaen han har sine største opplevelser, og det ville han oppleve igjen. Det er ikke hvilke som helst lag de møter, sier Riises manager, Lars Gilleberg til NTB.Riise skal være svært opprømt for å få muligheten til å spille i Europas gjeveste turnering igjen.– Det skal bli veldig gøy å spille mesterligafotball igjen. Mesterligaeventyret blir helt rått, sier Riise til Betssonbloggen.