Rooney: – Norge gjorde det vanskelig for oss

Wayne Rooney var stolt kaptein da England slo Norge 1-0 på Wembley onsdag.

Wayne Rooney. Foto: Scanpix/AP
Kultur

– Norge kom og gjorde det vanskelig for oss. Vi spilte bra i perioder av førsteomgangen og var uheldig som ikke scoret. Vi startet svakt etter pause, og det er vi skuffet over, sa Rooney.England skuffet i VM. Roy Hodgson har Rooney kapteinsbindet foran EM-kvalifiseringen.– Det var en stor kamp for oss etter et skuffende VM. Det var viktig å vinne, sa Rooney.Stort øyeblikkHan avgjorde selv kampen mot Norge med et straffespark midtveis i annen omgang.– Vi måtte være tålmodige og holde ballen i laget, men vi ble også presset til å gjøre det i et høyt tempo. Det var også noe vi visste på forhånd. I perioder gjorde vi det bra, i andre perioder kunne vi gjort det bedre, sa Manchester United-stjernen.England innleder EM-kvalifiseringen borte mot Sveits mandag.– Selvfølgelig er det stort å lede laget ut. Det var et stort øyeblikk for meg det å gå ut på gresset og stå der som kaptein, sa Rooney. (©NTB)

Nyheter
Kultur