Singel milliardærarving: Norske jenter er veldig attraktive

Charlie Siem synes norske jenter er veldig attraktive.

Publisert 15. sep. 2014 kl. 13.59
Oppdatert 15. sep. 2014 klokken 14.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 172 ord
Den norsk-britiske fiolinkometen Charlie Siem (28) er ikke bare milliardarving og god på fela. Han er også modell for noen av verdens største motehus, skriver minmote.no. Charlie, som er sønn av den norske milliardæren Kristian Siem, var i Norge i forbindelse med en opptreden på "Senkveld" sist fredag. I et intervju med Minmote.no, kommer det nå frem at fiolinisten er singel, og kanskje kunne tenke seg en norsk kjæreste.På spørsmål om hva han synes om klesstilen til norske jenter, svarer han:- Jeg synes norske jenter er veldig attraktive, så det må vel bety at de kler seg bra og.Og når MinMote spør om han har kjæreste, er svaret nei.- Det har jeg ikke. De profesjonelle har lært seg å si, «no comment», men kanskje jeg får meg en vakker norsk kjæreste hvis du skriver det.Men han synes det er vanskelig å si noe om hva han ser etter i en potensiell kjæreste. - Det må være den rette for meg. Det er vanskelig å si, men du må kjenne kjemien, forklarer 28-åringen.