+ mer

Subaru forlenger med Skarverennet

- "Fri bil et år" har vært veldig populært, så vi fortsetter nok med det

Subaru Norge har sponset Skarverennet siden 2009. I dag har bilimportøren signert en ny avtale som varer til og med 2017.- Det er Ustoppelig bra at vi kan forlenge det gode samarbeidet. Det gir blant annet en lønnsomhet og forutsigbarhet, som jeg tror er gunstig for begge parter, sier Espen Nordby Andersen, som er daglig leder i Geilo IL, i en melding Lokalt i Hallingdal er Bilplaneten AS som blir en viktig partner i dette gode samarbeidet.

-
Vi har hatt et godt samarbeid med Skarverennet og Geilo Idrettslag i mange år, og synes det var naturlig å forlenge avtalen, sier informasjonsdirektør Stian Thrane i en kommentar.- Vi går ikke i detalj om selve avtalen, men som generalsponsor har vi tidligere delt ut "fri bil et år" til løpere i trim-klassen og det har vært veldig populært, så vi fortsetter nok med det, sier Thrane.

Motor
Les også