Vil du ha bedre selvtillit? Tenk på Angelina

Dersom du sliter med dårlig selvtillit kan det hjelpe å tenke på en kjendis.

Angelina Jolie - Foto: Ap/Scanpix
Kultur

Av og til står vi overfor situasjoner som krever ekstra selvtillit. Men den er ikke alltid så lett å finne når vi trenger den som mest. Heldigvis finnes  det visse metoder som kan booste din tro på deg selv, skriver Avisen.dk.Her er noen forslag:Skru opp bassenEn studie fra Kellog School of Mangagement ved Northwestern University, viser at hvis man synger til låter med tunge bassrytmer så føler man seg fyllt med selvtillit. Så finn frem de gamle rap-albumene i CD-samlingen.Tenk på en gang du var sterkVed å minnes en gang du følte deg full av selvtillit, kan minnene av følelsen komme tilbake. Og ifølge en studie offentliggjort i Journal of Experimental Social Psychology, kan dette bidra til at du føler deg mer selvsikker.Rett deg oppEn god kroppsholdning er et tegn på god selvtillit. Forskning viser at det også virker positivt innvendig, fordi en god kroppsholdning kian øke testosteronet i kroppen, som er med på å øke selvtilliten.Ta på klær du føler deg komfortabel iTøyet du har på deg kan ha en direkte effekt på hvor sikker du føler deg. Sørg for å ta på tøy som du føler kler deg.Tenk på en av dine favorittkjendiserÅ tenke på superstjerner som Jennifter Lawrence, Angelina Jolie, eller George Clooney, kan faktisk gi større selvtillit. En studie publisert i magasinet Personal Relationships, så at når mennesker med dårlig selvtillit skrev ned hvilke positive kvaliteter de så i sine favorittkjendiser som de også så i seg selv, så følte de seg langt bedre.Italiensk for nybegynnereTar du et fag eller kurs på vil det få deg til å føle at du mestrer noe nytt. Dette gir bedret selvtillit. Læring og nye inntrykk vil alltid virke positivt på sinnet.