Dette er alderen da du er mest lykkelig

Har du enda ikke fylt femti har du den beste tiden i livet foran deg.

karriere_eldre.jpg
Kultur

Når du er 35 år er du minst lykkelig, hevder en ny undersøkelse utført av Samsung, og omtalt av Side2.no.Årsaken er at mange føler seg stresset av å kombinere foreldrerollen med karriere. Mange opplever nemlig også mer ansvar på jobben når de er i 30-årsalderen alderen, og det kan føles belastende i kombinasjon med familielivet.Overraskende nok er det hverken når vi er i 20-30 eller 40-årene vi har det som best.Den ultimate alderen: 58 år.Dette står i kontrast til en tidligere undersøkelse som viste at kvinner er mest fornøyde når de er 28 år gamle.- Når vi så blir 50 år, da har vi bedre selvtillit, og vi setter grenser og balanserer riktig mellom arbeid og familieliv, sier Cary Cooper, professor innen helse og organisasjonspsykologi ved«University of Lancaster.

Nyheter
Kultur