– Ferguson truet Solskjær med sparken

Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane hevder Ole Gunnar Solskjær måtte beklage egen oppførsel overfor Sir Alex Ferguson. Alternativet var å få sparken.

Kultur

De oppsiktsvekkende påstandene kommer fram i den oppdaterte versjonen av den kontroversielle irens selvbiografi. Der avslører Keane nye detaljer rundt episoden som resulterte i at han forlot den engelske storklubben, skriver Express.I kjølvannet av 1-4-tapet for Middlesbrough høsten 2005 tok Keane et kraftig oppgjør med egne lagkamerater i et intervju med Uniteds egen TV-kanal. Det likte manager Alex Ferguson så dårlig at han forhindret intervjuet i å komme på lufta.Nå hevder imidlertid Keane at disputten med skotten handlet like mye om at han også kom med kritikk av daværende assistenttrener Carlos Queiroz.Ferguson grep innMunnhoggeriet de to imellom skal ha utspilt seg foran øynene på resten av United-troppen, og ifølge Keane var keeper Edwin van der Sar eneste spiller som reagerte på det som ble sagt. Ferguson og Queiroz skal på sin side ha vært rasende.– Du har ikke vist noen lojalitet mot lagkameratene dine, skal Queiroz ha sagt til iren underveis i ordvekslingen.Den uttalelsen besvarte angivelig Keane ved å beskylde portugiseren for det samme.