Her er Therese Johaugs nye BMW

- Bilen er helt rå å kjøre!

Therese Johaugs valg av ny bil falt på splitter nye BMW X4. BMW Norge har, sammen med CTC Bilpartner, sponset skiesset siden 2010, fremgår det av en melding.- Therese er en av Norges største og mest populære idrettsprofiler, og et forbilde for svært mange. Som stolt sponsor håper vi nye BMW X4 kan bidra til kjøreglede og sikker transport, spesielt i utfordrende vinterforhold. Bilen er sporty og ekstremt god i utfordrende bakker, ikke helt ulikt Therese selv, sier Christian Gottschalk, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Norge.Johaug har allerede fått et godt inntrykk av X4.- Bilen er helt rå å kjøre! Jeg er mye på farten i vinterhalvåret, med renn og samlinger, hvor behovet melder seg for en bil som takler ulike kjøreforhold. Av den grunn er jeg trygg på at BMW X4 er den rette bilen for meg. Samtidig er den ikke så verst å se på heller, sier Johaug i meldingen fra BMW.- Vi er både stolte og glade for vår avtale med Therese. Tidligere har hun hatt både X1 og X3, så det blir spennende å høre hennes tilbakemeldinger på nye BMW X4, sier Kai Espelund, daglig leder i CTC Bilpartner.

Les også