Hofseth BioCare med friidrettsprofil på laget

Hofseth BioCare har signert samarbeidsavtale med ernæringsfysiolog og friidrettsutøver Ingvill Måkestad Bovim.

bovim.jpg
Kultur

HBC melder at Bovim skal opptre som ambassadør for selskapet. Bovim vil også jobbe med produktutvikling for HBCs ferdigprodukter, med vekt på marine proteiner og fersk lakseolje.Friidrettsprofilen og ernæringsfysiologen Bovim har lang erfaring innen sportsernæring og vil lede HBCs utvikling av ferdige proteinprodukter.HBC har også startet prosessen med å få WADA-godkjenning av sine produkter. Hensikten med dette er å kunne tilby HBCs produkter til toppidrettsutøvere. Den ferskeste kliniske studien som er gjennomført på HBCs lakseproteiner, dokumenterer at produktet er spesielt egnet for idrettsutøvere og mosjonister som driver utholdenhetsidrett.