Milliardærarving: - Er det toast når brødet ikke er ristet?

Penger og prestisjetung utdannelse er tydeligvis ikke alt.

Tamara Ecclestone. Foto: AP/Scanpix
Kultur

Til tross for at Tamara Ecclestone er Formel1-arving og har gått på den mest eksklusive privatskolen for jenter i England, skorter det på «heimkunnskapen».I en ny reality-serie om den kjente milliardærarvingen Tamara Ecclestone kommer hun til kort når det gjelder «toast».I en av episodene lager Ecclestone et baconsmørbrød til ektemannen Jay, når det slår henne at hun ikke riktig vet forskjellen på toast og vanlig brød.- Er det toast når brødet ikke er ristet, spør Tamara Ecclestone.Den tålmodige ektemannen forklarer heldigvis for sin kone at ikke-ristet brød kalles brød. Og hvis du lurte er det kun ristet brød som kalles toast.