- Ronny Deila gjør «alt» feil

Den tidligere Celtic-spilleren Chris Sutton mener Ronny Deila gjør «alt» feil.

Kultur

Søndagens 0-1-tap mot Hamilton la ytterligere press på Deila, som med sitt mannskap nå er på 6.-plass i den skotske serien.Sutton har flere år bak seg i Celtic, og i sin spalte i Daily Record langer han ut mot Deilas lederstil.– Latterlig– Å komme ut og si at han ikke var bekymret og at de gjorde fremgang, var helt latterlig, skriver Sutton.– De har mistet ti poeng på åtte kamper denne sesongen, så manageren kan ikke komme etter kampen og si at han ikke er bekymret. Han bør være bekymret.Sutton mener at nordmannen er i ferd med å «miste garderoben», og han peker på at kaptein Scott Brown kom med en helt annen versjon etter tapet mot Hamilton.– Vi får det ikke til som lag og som individer. Vi venter bare på at en som Kris (Commons) skal score et praktmål fra 30 meter, men det skjer ikke hver uke, sa Celtic-kapteinen etter kampen.

Nyheter
Kultur