Skilsmisseforeldre i Hollywood: Slik løser vi det

- Det er en prosess å få det til å funke, mener Ryan Phillippe som har to barn med ekskona Reese Witherspoon.

Kultur

Skilsmisser er tøffe for alle, ikke minst barna. Men det er mulig å bevare et godt forhold til sin ekspartner. Det er skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon levende eksempler på.Ryan er stolt av måten han og Reese har klart å samarbeide om barna etter at paret ble skilt i 2006, skriver avisen.dk.- Det er en prosess der men hele tiden må føle seg frem, men jeg synes vi har kommet til et riktig godt sted nå, sier den 40 år gamle skuespilleren.Han og Witherspoon ble gift i 1999, samme år som de begge slo gjennom med filmen "Sex Games". Syv års ekteskap og to barn senere, måtte de to Hollywoodkjendisene kaste inn håndkledet.- Jeg er solt av måten vi har håndtert det på, og de små menneskene som vi har skapt. Hun (Reese Witherspoon) er nå lykkelige gift igjen, og våre barn er fantastiske, sier Phillippe.Barna Ava og Deacon som i dag er henholdsvis 15 og 10 år, bor fast hos sin mor i Los Angeles. Nylig kunne imidlertid hele familien samles nær Ryans hjem i New York, der Witherspoon hadde tatt barna med i anledning en presseturne med sin nye film «Kvinnen som forsvant».Den lille familien benyttet muligheten til å dra på utflukt i Central Park, hvor de to ekskjærestene kunne minnes sin første romanse på filmlerretet.- Vi filmet en del scener til «Sex Games» i den parken. Barna var helt i hundre over at vi hadde vært der og filmet lang tid før det overhodet var snakk om dem, sier Ryan Phillippe.