I et intervju med magasinet Stella, avslører skuespiller Agnes Kittelsen hva som er hennes beste skjønnhetstips, treningstips og kostholdstips. De er som følger:
Beste skjønnhetstips:Beste treningstips:Beste kostholdstips?
- Jeg bruker kun økologiske skjønnhetsprodukter, og gjerne Organic Pharmacy. De har utrolig mange gode produkter som jeg virkelig anbefaler, sier Kittelsen til Stella.- Jeg liker godt å være ute, så jeg foretrekker utetrening, og så liker jeg å trene pilates inne. Jeg trener ca. 3 ganger tilsammen i uken.- Jeg er forholdsvis bevisst på hva jeg spiser, men jeg har kanskje blitt litt mer avslappet i det siste. Før var jeg veldig kategorisk og hold meg unna enkelte matvarer. Nå spiser jeg litt av alt, men passer på i ukedagene og koser meg heller litt ekstra i helgene. Mitt beste mattips er smoothies. Det blir jo godteri og sunn kos på en gang! Da bruker jeg ofte søt frukt og bær og kakaopulver, eller havregryn og kanskje proteinpulver etter trening, sier Kittelsen.