Næringsminister Monica Mæland mener kvoteringen til norske styrer ikke har vært nok for å få  kvinner inn i toppstillinger, skriver Aftenposten.- Det har vært viktig, men det er åpenbart ikke nok. Det er ingen tvil om at vi har for få kvinner på toppen i norsk næringlisv. Menn dominerer blant toppledere og blant gründere. Det er for dårlig, sier hun.- Kampen om flinke folk blir tøffere. Det handler om å ha programmer som gjør at bedriftene tiltrekker seg de beste hodene - uavhengig av kjønn, fortsetter ministeren.Sammen med Solveig Horne, inviterte Mæland forrige uke næringslivet til å komme med innspill til den nye likestillingsmeldingen. Viseadministrerende direktør i IKT Norge, Heidi Austlid, mener kvinnene bør bli mer som Pippi Langstrømpe:- Som kvinner har vi et kollektivt ansvar for å lære unge jenter at alt er mulig. Vi må ikke gå i flink-pike-fellen, men heller våge å finne frem Pippi i oss! Alt er mulig, men ikke hvis vi ikke prøver. Vi må oppmuntre jenter til å gjør det de tror de ikke kan, sier hun.