Avtalen som har løpt de siste åtte årene, hadde en totalverdi på 280 millioner dollar (1,8 milliarder kroner). Den skulle fornyes i år, men det kommer ikke til å bli gjort. Sony er redd en reforhandling ville bli for kostbar, slik den økonomiske situasjonen i selskapet er nå.Ryktene sier at sørkoreanske Samsung står klare til å overta avtalen med fotballens superorganisasjonen, men det er ikke blitt bekreftet verken i Sony, i det internasjonale fotballforbundet eller i Samsung.Sony har vært sponsor for FIFA i mer enn 40 store internasjonale turneringer, blant annet i VM i 2010 i Sør-Afrika og i årets mesterskap i Brasil, men nå er den sponsorepoken over.Nå må Sony spare penger og kutte kostnader etter å ha gått på et tap på 1 milliard dollar (6,7 milliarder kroner) bare det siste halvet året. (©NTB)