Ni sparetips for den blakkeste måneden i året

Dersom du er januar-blakk finnes det mange smarte måter å spare på.

lommebok_spare_penger.jpg

Brukte du opp desemberlønnen før jul og sliter med å få endene til å møtes? Her er 9 sparetips fra nyheter24.se.1. Drikk kaffe på jobben eller bruk termosDet blir dyrt å kjøpe kaffe hver dag.2. Ta med deg matpakkeÅ spise lunsj ute er godt, men i lengden blir det dyrt.3. Ta sykkel eller reis kollektivtDet er dyrt å kjøre bil. Sykkel og kollektivtrafikk er billigere og mer miljøvennlig.4. Date på nettetBiligere enn å ta med daten på restaurant.5. Planlegg dine innkjøpSom mange vet er det spontankjøp som koster.6. Kjøp billig matOm du må kjøpe mat, så ikke vær kresen. De bilige kjedene fungerer godt og vel når man er nødt til å spare.7. Selg tingTjen deg en slant gjennom å selge ting du ikke lenger har bruk for, eller julegaven som ikke passet.8. Smink deg i butikken.Dropp sminkekjøp og bruk heller sminken i butikken - om du får lov.9. Slutt å drikke og røykeDet er kanskje lettere sagt enn gjort, men nikotin og alkohol koster. Klarer du holde deg unna inntil neste lønning er på konto?