Northug gjorde det igjen!

Petter Northug slo svensken i spurten og sikret nytt stafettgull til Norge.

Kultur

Petter Northug gikk nettopp inn Norge til gull på VM-stafetten i Falun.Han sikret seg innersvingen på Calle Halfvarsson i siste sving og så seg ikke tilbake.Frankrike tok en overraskende bronsemedalje.Norge tok dermed sin åttende gullmedalje i dette mesterskapet.På det norske laget gikk for øvrig Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth og Anders Gløersen.- Dette er et scenario jeg har sett for meg siden sist sommer. Jeg skjønte ut på 3. etappen at det ville bli en spurt. Men selve spurten var dårlig. Det var is på oppløpet og umulig å treffe, sa Northug til NRK i en kommentar etter målgang.Northug har i tillegg gull fra sprint individuelt og sprint lag, sammen med Finn Hågen Krogh.

Nyheter
Kultur