Brækhus samarbeider med Klitsjko

Cecilia Brækhus bryter med Team Sauerland etter over sju års samarbeid. Klitjsko-brødrenes selskap K2 blir hennes nye promotor.

Cecilia Brækhus - Foto: Scanpix
Kultur

Hun har også inngått en samarbeidsavtale med sportsrettighetsselskapet IMG.Den norske proffbokseren ønsker å ta kontroll over egne rettigheter og bryter derfor med Sauerland. Flere selskaper har blitt opprettet i Brækhus' navn.– Jeg ser ingen grenser for hva vi kan gjøre sammen. Å ta ansvar for egen karriere har ligget i kortene, og jeg tror alle de nærmeste har skjønt det. Etter mange gode år i Sauerland er det på tide å bli min egen sjef. Sammen med K2, IMG og trenerne mine ser jeg fram til det, sa Brækhus.Hun ser fram til å samarbeide med det Brækhus og teamet hennes betegner som verdens beste tungbokser. På pressekonferansen ble det også vist en videohilsen fra Vladimir Klitsjko.– Ikke bare ser hun attraktiv ut, men det er også viktig å være suksessrik i det hun gjør. Hun er verdens mest suksessfulle bokser, sa Klitsjko på videohilsenen.33-årige Brækhus har vært en del av Team Sauerland siden hun gjorde comeback i 2007.Brækhus er ubeseiret i 27 kamper som profesjonell bokser. Sju av dem er kommet etter knockout. (©NTB)

Nyheter
Kultur