Joni Mitchell innlagt på sykehus

Den canadiske musikeren Joni Mitchell er innlagt på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs i sin bolig i Bel Air i Los Angeles tirsdag.

Kultur

«Hun er til intensivbehandling og gjennomgår undersøkelser. Hun er våken og ved godt mot», skriver Mitchells offisielle nettside.Det er foreløpig ikke kjent hva som gjorde at Mitchell mistet bevisstheten. Nettsiden går ikke i detalj om artistens tilstand, og sier de avventer legenes vurdering.Ifølge musikkbladet Rolling Stone har Mitchell slitt med en kronisk hudsykdom i åtte år. Sykdommen har gjort henne døsig og utmattet, ifølge bladet.Mitchell er best kjent for album som «Clouds», «Ladies of the Canyon» og «Blue» fra 1960- og 1970-tallet. Hennes forrige store turné var i 2000, og hennes siste album, «Shine», ble utgitt i 2007. (©NTB)

Nyheter
Kultur