Maaemo inn på eksklusiv restaurantliste

Maaemo, Norges eneste restaurant med to Michelin-stjerner, er med på en ny liste over verdens 100 beste restauranter.

Kultur

Listen er utarbeidet av magasinet Elite Traveler , som omtaler seg selv som privatjetsettets livsstilsmagasin og henvender seg til en lesergruppe med inntekter i mangemillionersklassen. Bladet lager årlig en liste over verdens 101 beste hotellsuiter, i tillegg til at de altså kårer verdens beste restauranter. I år har Maaemo fått plass nummer 49 på listen, som eneste norske restaurant på listen. Kun én annen restaurant i Norden er med i det eksklusive selskapet: Noma i København ligger på 38. plass. Britiske Telegraph har oppsummert listen og kommet fram til at New York, Paris og London er verdens tre beste byer for den som vil ha en restaurantopplevelse av ypperste klasse. (©NTB)

Nyheter
Kultur