Tre skiløpere savnet i fjellet

En større leteaksjon er satt i gang nord i Hordaland. Tre personer kom ikke hjem fra skitur til avtalt tid søndag.

Foto: Scanpix
Kultur

Letemannskaper tror de tre savnede kan ha søkt ly på en hytte i området, men klarer ikke å ta seg inn til hytta på grunn av dårlig vær, skriver NRK. Bergens Tidende skriver at de tre var ventet tilbake fra tur i Modalen i Hordaland klokken 16 søndag. – Vi fikk melding om at tre personer ikke hadde kommet tilbake til avtalt tid søndag kveld etter en tur i fjellet, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt Terje Magnussen. De tre personene skal være i familie, og blir beskrevet som fjellvante folk. – Aksjonen har pågått i hele natt, men har vært vanskelig på grunn av svært krevende terreng og dårlig vær, sier Magnussen. Et Sea King-helikopter som også ble satt inn i leteaksjonen måtte snu på grunn av tåke. Søndag morgen er redningsmannskap fra Røde Kors igjen på vei inn mot hytta. (©NTB)

Nyheter
Kultur