Derfor ble det brudd for superparet

Tiger Woods står midt i en ny utro-skandale, hevder britisk avis.

Kultur

Verden raste sammen for Tiger Woods da det i 2009 ble kjent at han i mange år hadde vært utro mot kona Elin Nordgren. I 2013 fant han lykken med en ny dame, den amerikanske alpintstjernen Lindsey Vonn. Men i mai i år gikk superparet hvert til sitt, skriver Tv2.no.Nå avslører Daily Mail at grunnen til bruddet var at Woods var utro på ny.– Han hadde et sex-tilbakefall, forteller en nær venn av Woods til avisen.– Lindsey fant ut av at han var med andre kvinner. Det skjedde alltid når han var på farten, akkurat som da han var sammen med Elin, fortsetter vennen ifølge TV2.Utroskapet skal ha skjedd da Woods måtte trekke seg fra turneringen «The Farmers Insurance Open» på grunn av ryggproblemer i februar.– Han drikker ikke mye, og han bruker ikke narkotika. Hva annet har han når han ikke har råd til å gå på et nytt nederlag? Menn drikker for å komme seg over slike nederlag. Tiger har sex. Vanligvis med lokale prostituerte som han betaler enorme summer til, slår vennen fast.

Nyheter
Kultur